Cannabis Oil

Мощна защита от вируси

Подсили своя имунитет
с Cannabis Oil!
  • Защита срещу 9872 известни на науката вируси

  • Добро здраве по време на епидемия

  • Защита от повторни инфекции

Поръчайте
с намаление
точно сега

990 rub
99 rub
До края на промоцията остава:
00
14
45

Вашето име:

Телефон:

*не е наркотично лекарство и не съдържа забранени вещества в състава си

Вашето здраве е в опасност!

През пролетта, обикновено, имунитетът отслабва дори и при най-закалените хора. По време на епидемия, нашата имунна система е като стъкло под колелата на самосвал.

ОРВИ, настинка, кашлица, хрема

само на пръв поглед са "познати" болести, с които винаги сме се справяли.

По време на епидемията най-безобидната хрема може да предизвика мълниеносно унищожаване на имунната система и да доведе до смърт.

ангина, грип, варицела

вирусни заболявания, които и преди се лекуваха с антибиотици, сега могат да станат смъртоносни.

Температурата на тялото се повишава до краен предел, тялото не може да се бори, кръвта се съсирва за минути, човек умира нелепо.

Болният човек се нуждае от компетентна помощ.

Обикновено той я получава. По време на епидемия, пациентът може просто да не дочака прегледа при лекаря, тъй като здравните работници не успяват да се справят с потока от пациенти.

Можете да се защетите само по един начин – като подсилите защитата на имунитета.

Капсулите Cannabis Oil е проверено от десетолетия средство за укрепване на природния имунитет.

Лекарството е създадено по време на избухването на птичия грип. Именно той помогна на всички оцелели да не се заразят. Оттогава лекарството се изписва за терапевтични цели през есенно-пролетния период на всички, който са в рисковата зона: тийнейджъри, възрастни хора, лица със слаб имунитет.

За профилактика по време на епидемията капсулите Cannabis Oil се препоръчват за прием на всеки здрав и дори вече разболял се човек за по-бързо оздравяване и предпазване от смъртоносно опасни вируси.

Капсулите Cannabis Oil осигуряват работата на двата типа имунна защита

Човешкото тяло използва два вида имунни механизми за защита от заболявания:

Клетъчен имунитет:

този тип имунитет не произвежда антитела за борба с болестта. Клетъчният имунитет осигурява защитата на организма с помощта на Т-клетките. Т-клетките отделят цитокини, които са насочени за борба с различни антигени (чужди вещества, като вируси или инфекции), премахвайки потенциалната заплаха и връщайки тялото в нормално състояние.

Хуморален имунитет:

бори се с антигените с помощта на протеинови антитела, намиращи се в телесните течности.

Състав на капсулите Cannabis Oil

Полиненаситени мастни киселини

Конопеното масло съдържа повече от 400 биологично активни вещества, включително незаменими мастни киселини: линолова киселина (клас омега-6); алфа-линолова (клас омега-3) и гама линолова киселина (клас омега-9).

Омега-3 (рибено масло)

Стимулира имунитета. Той е в основата на клетъчната мембрана на имунната система (мембраната е защитен слой срещу нахлуването на вируси).

Тиамин

Подсилва имунната система - предпазва от болести и активира придобития имунитет.

Рибофлавин

Играе ключова роля за повишаване на имунитета. Той намалява възпалението и увеличава защитата на организма срещу бактериални инфекции. А също така произвежда антитела, които се борят с инфекциите и заболяванията.

Каротин

Предпазва клетките на имунната система от увреждане от свободните радикали и подобрява състоянието на имунитета. Бета-каротинът е естествен имуностимулант, който повишава имунния потенциал на организма.

Хлорофил

Повишава общата устойчивост на организма към много заболявания, помага в борбата срещу вирусни инфекции, ефективен е при повишена умора, чести настинки, херпес.

Как трябва да се взима Cannabis Oil за подсилване на имунитета

По 1 капсула
2-3 пъти на ден

Вземайте ежедневно
по време на целия курс

При слаб
имунитет и чести настинки се препоръчва курса да се повтори

Мнение на
специалист

Епидемиите отнемат хиляди животи. Говорим много за това, страхуваме се, но рядко правим правилни стъпки, за да защитим себе си и семейството си. По време на всякакви епидемии най-важното е да се спазват мерките за безопасност и и да се подсили имунитета.

За да се предпазите през периода на разпространение на вирусите и да не се разболеете, ви препоръчвам да приемате капсулите Cannabis Oil. Това натурално билково лекарство за кратко време запълва дупките в нашия защитник – имунитетът.

Само силният имунитет и навременната му поддръжка ще Ви предпази от вирусите и техните последици.

Мнение на хората

Мариян,
на 48 години

Винаги съм имал силен имунитет, боледувах едва веднъж годишно. Веднъж много силно настинах и заради глупостта си, и неопитността на личния лекар, изпих антибиотици. Възстанових се, но здравето ми се пропука. Всички зарази ми се лепяха като мухи на тиксо. Колкото и да се опитвах, не можах да подсиля имунитета си, докато моята дъщерята не ми донесе Cannabis Oil. Страхотно лекарство, постави ме на крака за няколко дни по време на настинки. Пия го веднъж на шест месеца за собствено спокойствие и вече от три години не съм боледувал от нищо освен хрема.

Ирина,
на 34 години

Започнах нова работа, бързо се издигах по кариерната стълбица. Обичам работата си до изнемогване, често оставам в офиса до късно през нощта – имам мотивация. Здравето ми в този режим отстъпи на заден план. Поради честото недоспиване започнах да изпитвам стресове, имунитетът ми напълно падна. Честите ми настинки изобщо не са в моя полза. Cannabis Oil ми помогна бързо да запълня пропуските в здравето си. Веднага се почувствах по-добре, само като започнах да го вземам. След курса повече нито веднъж не съм боледувала, въпреки че много колеги ходят със сополи. Лекарството е супер!

Стефан,
на 53 години

Аз съм средностатистически здрав човек с моите болести и ОРВИ по време на настинки. Боледувам от време на време – то на крака, то лежа в леглото и не мога да се движа, докато напълно не се възстановя. Съпругата ми настоя да пия заедно с нея Cannabis Oil. В началото на пролетта го взимахме. Всички наоколо се разболяват, носят маски, а на нас нищо ни няма, имунитетът ни стана – дай Боже на всички. Реших, че е по-добре да вземам това лекарство от време на време, отколкото да се тъпча с антибиотици. Така че сега съм на здравата страна, не смятам да се разболявам повече